Palau de la Música

REUNIÓ DEL COMITÉ D´EMPRESA AMB LA PRESIDENTA DEL PALAU I LA SEUA ASSESSORA

El comité d´empresa es reuneix amb Gloria TEllo, y Paloma Carreras.

16 / 07 / 2015 | STAS - Ajuntament de València

El dimarts, 7 de juliol, el comitè d'empresa es va reunir per a preparar la seua primera trobada amb la nova presidenta del Palau, Gloria Tello, i la seua assessora Paloma Carreras, que es va celebrar el dia 14.

Com ja comuniquem en el seu moment, l'ordre del dia a tractar va ser el següent:

1. Opinió del comitè sobre la selecció del primer lloc directiu
2. Plantilla
a) Precarització
b) Falta de llocs de treball
c) Serveis privatitzats

Intersindical al Palau valora positivament aquesta reunió, entre altres raons, perquè totes les persones presents van poder exposar totes les seues inquietuds relacionades amb aqueixos temes, però fins i tot sobre uns altres.

És per açò que la reunió no va seguir l'ordre estricte dau més amunt, però, en resum, es van tractar, entre uns altres, els següents assumptes:

- Mentre es nomena nova directora o director (per concurs), la qual cosa pot tardar uns mesos, es poden tractar temes laborals també amb elles.

- Sobre la programació de 2015-16, Gloria Tello va comunicar que no es demanarà diners a altres regidories, per la qual cosa el Palau haurà de funcionar amb el pressupost actual sense possibilitat d'augment.

- Se'ls va indicar que algunes agències artístiques podrien tenir monopolitzada la programació del Palau

- Es va recordar el referendum sobre la continuïtat de Yaron Traub que va convocar fa uns anys a l'Orquestra, del que ambdues ja tenien coneixement. I que encara quedaven dos anys contracte.

- Els sindicats manifestem per unanimitat que el personal de reforç de l'Orquestra siga seleccionat mitjançant borses de treball, a més de contemplar la possibilitat de realitzar contractes més estables que els actuals.

- Sobre les funcions de la plantilla, les parts van manifestar la necessitat de reorganitzar-les i començar des de zero.

- Així mateix, Gloria Tello va indicar que s'estan revisant les contractacions de serveis.

- Respecte a revertir alguns serveis privatitzats, Paloma Carreras va respondre que açò podria dur-se a terme no incrementant el pressupost.

Quan a les formes en la reunió del Palau, hem de dir el mateix que diuen a Intersindical de l'Ajuntament de València: "En lo relativo a las formas, todo parece indicar que vamos a vivir una nueva época. En primer lugar queremos agradecer la extrema cordialidad y cercanía con la que hemos sido tratados. Valoramos el cambio de formas muy positivamente, y así se lo hemos trasladado personalmente [al alcalde]".



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.