L’STAS-IV DENUNCIA DAVANT INSPECIÓ DE TREBALL: L’US INDEGUT dels NOMS I COGNOMS DELS TREBALLADORS DE


14 / 04 / 2009 | correus

L’STAS-IV DENUNCIA DAVANT INSPECIÓ DE TREBALL: L’US INDEGUT dels NOMS I COGNOMS DELS TREBALLADORS DE CORREUS   

•Amb escrit datat el 14 d’abril de 2009, hem denunciat davant d’INSPECCIÓ DE TREBALL i demanat la retirada inmediata d’uns fulls exposats al tauló d’anuncis i avisos de diverses carteries: amb el nom “MUESTREO DE CALIDAD EN LA CUMPLIMENTACIÓN DE M-4 y PARA LA CUMPLIMENTACIÓN DE AR”.
• Per l’us dels noms i cognoms dels diferents treballadors: el considerem atentatori contra el bon nom, el dret a l’honor, la intimitat i la própia imatge; i no sols açó sino que vulnera els preceptes de la Llei de Protecció de Dades en vigor.
EL STAS-iV els denunciem, PERÒ EL TEU COMPROMÍS és necessari en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores de Correus!


..........................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

EL STAS-IV DENUNCIA ANTE INSPECIÓN DE TRABAJO: EL USO INDEBIDO de los NOMBRES Y APELLIDOS de los TRABAJADORES DE CORREOS      

  * Con escrito fechado el 14 de abril de 2009, hemos denunciado ante INSPECCIÓN DE TRABAJO y pedido la retirada inmediata de unas hojas expuestas en el tablón de anuncios y avisos de diversas carterías: con el nombre “MUESTREO DE CALIDAD EN LA CUMPLIMENTACIÓN DE M-4 y PARA LA CUMPLIMENTACIÓN DE AR”.
  *  Por el uso de los nombres y a apellidos de los diferentes trabajadores: que consideramos atentatorio contra el buen nombre, al derecho al honor, la intimidad y la própia imagen; y no solo esto sino que vulnera los preceptos de la Ley de Protección de Datos en vigor.


EL STAS-iV los denunciamos, PERO TU COMPROMISO es necesario en la defensa de los derechos de los trabajadores y trabajadoras de Correos!