El Tribunal Suprem ha declarar il•legal l’acord que firmaren Correus, CCOO, UGT i CSI


15 / 04 / 2007 | correus

                                                                                                              070415

El Tribunal Suprem ha declarar il•legal l’acord que firmaren Correus, CCOO, UGT i CSIF.

Que «excloïa als treballadors que denunciaven a l’empresa», segons els membres del Comité d’Empresa del STA-IV. Esta fallo del Suprem beneficiarà directament a 80 companys i companyes d’Alacant que, van ser exclosos de l’examen d’accés per presentar prèviament una demanda per acomiadament. Ara, l’entitat està obligada a reincorporar-los en la seua bossa d’ocupació. La sentència influïx a 400 persones en el País Valencià i a 6.000 en tot l’Estat.

  L’acord que va declarar nul el Tribunal estava arreplegat en el I Conveni Col•lectiu firmat amb els sindicats CCOO, UGT, i CSIF i era clarament «discriminatori». Des d’el STA-iV mostrem la «satisfacció» pel fallo i recordem que «ara, l’empresa i els sindicats majoritaris han de deixar de jugar i han de donar una resposta, en forma de reparació, als treballadors que han sigut exclosos de la bossa en els últims tres anys». A més la sentència també reportarà beneficis als 3.000 companys i companyes que es troben en l’actualitat en la bossa d’ocupació de Correus, ja que «poden anar als Tribunals sense perdre el seu treball».

EL STA-iV DE Correus DEFENSA ELS TEUS DRETS,..


..........................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

El Tribunal Supremo declaró ilegal e inconstitucional el acuerdo que firmaron Correos, CCOO, UGT y CSIF.

Que «excluía a los trabajadores que denunciaban a la empresa»: según los miembros del Comité de Empresa del STA-IV. Este fallo del Supremo beneficiará directamente a 80 compañeros i compañeras de Alicante que, fueron excluidos del examen de acceso por presentar previamente una demanda por despido. Ahora, la entidad está obligada a reincorporarles en su bolsa de empleo. La sentencia influye a 400 personas en la Comunidad y a 6.000 en todo el Estado.

    El acuerdo que declaró nulo el Tribunal estaba recogido en el I Convenio Colectivo de Correos firmado por los sindicatos CCOO, UGT, y CSIF y era claramente «discriminatorio». Desde el STA-iV mostramos nuestra «satisfacción» por el fallo y recordamos que «ahora, la empresa y los sindicatos mayoritarios tienen que dejar de jugar y deben dar una respuesta, en forma de reparación, a los trabajadores que han sido excluidos de la bolsa en los últimos tres años». Además la sentencia también reportará beneficios a los compañeros y compañeras que se encuentran en la actualidad en la bolsa de empleo de Correos, ya que «pueden ir a los Tribunales sin perder su trabajo».

    EL STA-iV DE Correos DEFIENDE TUS DERECHOS,