Afiliar-se al STAS-IV sector de Correus, per què?


02 / 10 / 2006 | Amadeu Sanz

Afiliar-se al STAS-IV sector de Correus, per què?

El Sindicat de Treballadors de l’Administració-Intersindical Valenciana (STAS-iV) sector de Correus som una entitat, que estem treballant en defensa dels empleats de Correus des de fa ja quasi 25 anys y estem, junt amb els altres companys de la INTERSINDICAL VALENCIANA, organitzacions d’homes i dones de les administracions públiques, la sanitat, l’ensenyament, o d’altres sectors, compromesos amb la defensa integral dels drets de les Treballadores i treballadores al País Valencià, La nostra acció abasta el món laboral, però també la cultura, la solidaritat, l’ecologia, el pacifisme, l’internacionalisme i la lluita per l’emancipació de totes les persones que pateixen qualsevol tipus d’opressió. Treballem per una societat més justa i un món més saludable.

I JO, PER A QUÈ NECESSITE EL STA-iV DE CORREUS? Més d’una vegada t’hauràs fet la pregunta. Potser deus haver estat a punt d’afiliar-te, però ho vas ajornar. T’arriben els nostres correus, es possible que ens hages visitat, o ens hages telefonat, o visites la nostra web per les oposicions, les retribucions, les reclamacions… o senzillament comparteixes amb companys i companyes afiliats del teu centre de treball moments de reivindicació i de lluita. Potser també t’ha contrariat una actuació sindical no compartida. La nostra és una organització de classe, de treballadors i treballadores, autònoma, sense dependències polítiques ni econòmiques. El Sindicat es defineix pel que l’afiliació és capaç de fer i decidir.

L’ACTIVITAT SINDICAL, COM ES MANTÉ? Fer front als problemes de cada dia, aportar solucions, negociar-les o pressionar per aconseguir-ho, és fruit de l’esforç dels companys i companyes afiliats que participen en el manteniment de organització. De tota l’afiliació, els permanents sindicals són les persones més visibles: els qui redacten informes, signen articles, assumeixen processos de negociació, garanteixen l’atenció al públic o es responsabilitzen de les publicacions. Tot això es manté gràcies a les quotes que paguem. Nosaltres no depenem ni poc ni molt de l’ajut institucional: així som lliures per pensar, fer, i defensar el drets dels treballadors. Les eleccions sindicals determinen la representativitat i l’accés als fòrums de negociació, però cada publicació, cada visita als centres, els nostres locals, els serveis jurídics, les consultes, es paguen amb les quotes de totes i tots. No preguntem ningú si esta afiliat per a respondre una consulta o ajudar en tot allò que podem. Si ho podem fer és gràcies a la contribució de les persones afiliades. Creiem, sobretot, en l’esforç col•lectiu.

AMB TU, MILLOR. Hem d’ampliar serveis, millorar la participació i la relació amb persones com tu. Ens cal, també, corregir les nostres deficiències. Per això et convidem a fer un pas endavant i compartir amb els companys i companyes que formem el STA-iV l’esforç que suposa aquest treball i la il•lusió per mantenir-lo, incrementar-lo i millorar-lo. La teu resposta, la teu participació també ens és necessària. Perquè ací, tu decideixes.

L’STAS-iV defenem els teus drets, reclamem lo teu,... Afíliat!

..........................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

¿AFILIARSE AL STA-iV SECTOR DE CORREOS? ¿POR QUÉ?

El Sindicato de Trabajadores y Trabajadoras de la Administración-Intersindical Valenciana (STA-iV) sector de Correos somos una entidad, que estamos trabajando defendiendo a los empleados de Correos desde hace ya casi 25 años y estamos, junto a otros compañeros de la INTERSINDICAL VALENCIANA, organizaciones de hombres y mujeres de las administraciones públicas, la sanidad, la enseñanza, o de otros sectores, empeñados en la defensa integral de los derechos de las trabajadoras y trabajadores del País Valenciano. Nuestra acción alcanza el mundo laboral, pero también la cultura, la solidaridad, la ecología, el pacifismo, el internacionalismo y la lucha por la emancipación de todas las personas que sufren cualquiera tipo de opresión. Trabajamos por una sociedad más justa y un mundo más saludable,

Y YO ¿PARA QUÉ NECESITO EL STA-iV DE CORREOS? Más de una vez te habrás hecho la pregunta. Quizá has estado a punto de afiliarte, pero lo aplazaste para otro momento. Te llegan nuestros informas, es posible que nos hayas visitado, o nos hayas telefoneado, o visitas nuestra web por las oposiciones, las retribuciones, las reclamaciones… o compartes con compañeros y compañeras afiliados de tu centro de trabajo momentos de reivindicación y de lucha. Quizá también te ha contrariado una actuación sindical no compartida. La nuestra es una organización de clase, de trabajadores y trabajadoras, autónoma, sin dependencias políticas ni económicas. El Sindicato se define por el que la afiliación es capaz de hacer y decidir.

LA ACTIVIDAD SINDICAL ¿COMO SE MANTIENE? Hacer frente a los problemas de cada día, aportar soluciones, negociarlas o presionar para lograrlo, es fruto del esfuerzo de los compañeros y compañeras afiliados que participan en el mantenimiento de organización. De toda la afiliación, los permanentes sindicales son las personas más visibles: los que redactan informes,  firman artículos, asumen procesos de negociación, garantizan la atención al público o se responsabilizan de las publicaciones. Todo eso se mantiene gracias a las cuotas que pagamos. Nosotros no dependemos ni poco ni mucho de la ayuda institucional: así somos libres por pensar y hacer el que creemos en la defensa de los trabajadores. Las elecciones sindicales determinan la representatividad y el acceso a los foros de negociación, pero cada publicación, cada visita a los centros, nuestros locales, los servicios jurídicos, las consultas, se pagan con las cuotas de todas y todos. No preguntamos nadie si esta afiliado para responder una consulta o ayudar en todo aquello que podemos. Si lo podemos hacer es gracias a la contribución de las personas afiliadas. Creemos, sobretodo, en el esfuerzo colectivo.

CONTIGO, MEJOR. Debemos ampliar servicios, mejorar la participación y la relación con personas como tú. Y como no, también, corregir nuestras deficiencias. Por eso te invitamos a hacer un paso adelante y compartir con los compañeros y compañeras que formamos el STA-iV el esfuerzo que supone este trabajo y la ilusión por mantenerlo, incrementarlo y mejorarlo. Tu respuesta, tu participación también nos es necesaria. Porque aquí, tú decides.

El STAS-iV defendemos tus derechos, reclamamos lo tuyo,... ¡Afíliate!