ORDRE 3/2024, de 16 d’abril, de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme


19 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DECRET 10/2024, de 12 d’abril


19 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9832 – Divendres, 19 d’abril de 2024


19 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9831 – Dijous, 18 d’abril de 2024


18 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CORRECCIÓ d’errades de l’Ordre 1/2024


17 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9830 – Dimecres, 17 d’abril de 2024


17 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Estat reclassificació llocs personal sanitari Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Volem informació sobre la aplicació del compromís per part de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de fer efectiu aquesta mesura acordada i així dignificar les funcions del personal que integren aquests col·lectius i donar estabilitat a les plantilles i millorar la prestació del servei públic.

16 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Com bé és sabut, hi ha un gran agravi comparatiu pel que fa a les retribucions entre el personal sanitari que presta els seus serveis a les conselleries de Sanitat i el que presta serveis a la conselleria de Serveis Socials. A més a més, aquesta situació es veu agreujada en aquells col·lectius que, com a conseqüència del complement específic en el que estan classificats els llocs, no poden compatibilitzar la seua activitat pública amb una activitat privada.

Aquest fet sempre ha implicat un trasvassament d’aquest personal des de la Conselleria de Serveis Socials a la de Sanitat en busca d’estabilitat i millors condicions retributives.

Aquesta situació es va veure augmentada en la pandèmia on, davant la falta de personal sanitari per a fer front a la situació d’emergència sanitària provocada per aquesta, encara va ser més sagnant aquest “trapàs” de personal.

Per a evitar aquest fluxe de personal, la Conselleria de Serveis Socials a finals del 2021 es va comprometre a implementar un increment retributiu per aquests col·lectiu amb la finalitat d’equiparar les condicions econòmiques entre ambdues conselleries per tal d’evitar la falta de personal a la Conselleria de Serveis Socials.
A l’inici del procediment es va comunicar al personal que ocupava els llocs afectats per aquesta mesura de signar la conformitat amb la mateixa a fin de procedir a a modificar els complements dels llocs que estaven ocupant.

D’aquesta promesa han passat més de dos anys, camí de tres, i no ha hagut cap canvi respecte a la reclassificació dels llocs i la millora retributiva.

per tot aixó volem informació sobre la aplicació del compromís per part de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de fer efectiu aquesta mesura acordada i així dignificar les funcions del personal que integren aquests col·lectius i donar estabilitat a les plantilles i millorar la prestació del servei públic.

Descarrega't el document adjunt

CONVOCATÒRIA 69/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 68/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 67/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 66/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 65/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 64/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 63/2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9829 – Dimarts, 16 d’abril de 2024


16 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Resum de la reunió amb la Sotsecretaria d’educació a petició d’Intersindical per tractar qüestions que considerem inajornables passat 10/04/24.

Reclamem una millora de les condicions laborals i econòmiques dels col·lectius esmentats i, com a conseqüència, millorar l’atenció als usuaris i a la ciutadania per part dels serveis públics.

16 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


A la reunió hem plantejat els temes que com a organització sindical en defensa del personal hem de negociar necessàriament amb l’administració.

Primerament hem reiterat la infraclassificació que patim el personal que treballa per a la conselleria d’educació, que som els grans oblidats de l'administració encara que desenvolupem una tasca fonamental com a servei públic de primera intervenció.

Com ja venim fent a les concentracions que desenvolupem cada mes en col·laboració amb la plataforma de personal, hem posat damunt la taula la necessitat de negociar la reclassificació del personal PAS, principalment els C2, que presten serveis als centres educatius i que assumeixen unes funcions que corresponen realment al grups superiors per «necessitats del servei». Recordem que en molts centres educatius conviuen tant C1 Com C2» prestant les mateixes funcions i en d’altre, els C2 assumeixen les funcions dels C1 per no haver-hi.

Pel que fa al personal Educador d’Educació Especial hem tornat a demanar que s’inicien les negociacions per a la reclassificació dels Educadors d’Educació Especial al grup B. Reiterem que encara no s’ha materialitzat l’aplicació dels fons per a combatre l’escletxa salarial aprovats a inici de legislatura però que s’ha d’anar més enllà per a dignificar les funcions del col·lectiu tal i com s’ha fet amb les educadores d’educació infantil.

Al voltant del procés de reclassificació d’infantil som conscients que no es poden crear places del C1 amb l’antiga denominació i per tant el procés ha de continuar per a permetre la reclassificació de tot el col·lectiu. Davant d’aquesta premissa hem recordat que s’ha de donar una solució tant per als programes temporals com per a les vacants que estan ocupades per funcionaris interins i de carrera del grup C-1. El nostre sindicat recorda que per a l’oferta d’ocupació de 2024 no s’ha inclòs cap lloc per a reclassificar al grup B i que d’aquesta manera s’incompleix amb els acords de legislatura de l’any 2018 on es va reservar ja el pressupost necessari per a la reclassificació de tot el col·lectiu d’educadores d’educació infantil.

De la mateixa manera no hem volgut deixar a banda recordar que el procés de reclassificació dels APF als centres educatius continua incomplet, ja que a dia d’avui, només una part dels llocs estan reclassificats amb el complement de dues vesprades i molts del funcionaris de carrera que varen reclassificar els seus llocs, ara, després de concursar, han vist com tornen a tindre l’anterior classificació, creant-se malestar entre el personal. Mateix treball diferents condicions.

Respecte de la resta de col·lectius del personal PAE que treballen en centres educatius hem exposat la seua problemàtica, cuineres i cuiners, Personal intèrpret de llengua de signes...

S’ha incidit en la necessitat de millorar les condicions econòmiques del personal i equiparar les mateixes entre els col·lectius que formen part de les UEO. Entre altres reivindicacions hem proposat la possibilitat de percebre el complement específic de les UEO o millorar la classificació dels llocs per a equiparar les retribucions entre companys d’equips.

Dins de les nostres reivindicacions hem recordat, així mateix, als col·lectius que estan a cavall entre les conselleries d’educació i serveis socials on queda palesa la infraclassificació que pateix el personal que treballa per a la conselleria d’educació respecte al personal que, realitzant les mateixes funcions, presta serveis en la conselleria de Benestar Social.

La resposta que ens dona aquesta administració es pot resumir en un problema pressupostari i les solucions parcials que ens han plantejat no son més que apegats i mesures a curt termini que no gestionen el personal sinò que donen solucions per a continuar amb els serveis de la mateixa manera.

Davant aquesta resposta no ens queda menys que recordar malauradament, que el personal de Funció Pública que treballa en Educació som històricament els pitjor remunerats de tota la GVA.

Davant aquest plantejament, demanem un pla d’actuació necessari que implique una major dotació pressupostària i una major sensibilitat per part de la Conselleria d’Hisenda respecte al personal de la Conselleria d’Educació. Una actuació prioritària i una veritable aposta que ja s’havia iniciat en anteriors legislatures per a la defensa del sistema educatiu com a eina fonamental per a progressar com a societat plural. Un sistema educatiu públic que done resposta al dret universal a l’educació de manera qualificada i professional.

Reclamem una millora de les condicions laborals i econòmiques dels col·lectius esmentats i, com a conseqüència, millorar l’atenció als usuaris i a la ciutadania per part dels serveis públics.

DOGV 9828 – Dilluns, 15 d’abril de 2024


15 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV - setmana 15 de 2024


13 / 04 / 2024 | Blai Doménech



COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE BORSES 11 D’ABRIL.

Un cop més des d’Intersindical Valenciana STAS veiem que el problema més gran en aquests moments és tindre uns criteris únics i uniformes per a la gestió de les borses. Tots aquests criteris i noves realitats s'han d'abordar en un nou Decret de Provisió i Selecció i la publicació consegüent d'una nova Ordre de Borses, on per fi, queden solucionades aquestes qüestions.

12 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE BORSES 11 D'ABRIL.

1. Fusió de les borses OPE 18 i OPE 22
Des de l'Administració se'ns informa que es va enviar la proposta de la unificació de les borses a l'advocacia i la resposta d'aquesta va ser que aquestes OOPs tenen diferents paràmetres i que la unió de les borses derivades de les mateixes vulnera la Llei 4/2021 d'FP. Que cada procés selectiu comporta una borsa i ha de ser així. En aquests moments s'estan preparant les convocatòries de les borses d'A1, A2, C1 i APF general derivades de l'OPE 2018 per ser publicades a “breu”.

2. Bosses a derogar
Ens presenten un llistat de borses a derogar les quals té més de 10 anys i no crea cap problema la seva derogació en qüestió.

https://stasweb.intersindical.org/docs/borses_a_derogar_bolsas_13022024.pdf

3. Auxiliars d'Autopsia
La Direcció General de Justícia proposa una borsa lliure per als auxiliars d'autòpsia ja que actualment no hi ha borsa ni llistats per poder fer crides. Després de valorar els pros i els contres, des de la Comissió de Seguiment de Borses (CSB) es decideix que s'oferisquen llocs d'aquesta categoria per ADC a les borses de C2, primer a les borses d'administració especial i després a les d'administració general .

4. Borses de territorials dEducació
Una vegada més es tracta aquest tema a la CSB. Des d'Intersindical Valenciana STAS, ja s'ha portat diverses vegades a la comissió de Borses d'Educació i a aquesta Comissió, exposant la nostra disconformitat amb l'actuació que s'està realitzant des de les Territorials de penalitzar el personal PAE i PAS d'aquestes borses, amb una penalització generalitzada d'expulsió de la borsa ja que aquestes borses van ser creades per zones. Ni tan sols no han adoptat el criteri de l'expulsió per província. Han pres la dràstica mesura, de manera unilateral, d'expulsar de TOTA la borsa.
Per tant, amb la unanimitat de tots els sindicats, es demanarà un informe a educació, per tal d'aclarir aquesta mesura.
Pel que fa a aquestes borses de territorials, també reiterar que els criteris adoptats, com“el no disponible voluntari”, haurien de ser els mateixos per a totes les províncies. Tot està contemplat a l'Ordre de Borses.

5. Brosa Conductors
Els membres de la CSB hem rebut aquests dies correus del personal afectat per la baremació de la borsa.
Des de l'administració ens comenten que per a baremar van prendre la decisió d'agafar la nota més alta dels processos a què s'havien presentat aquestes persones i no valorar que havien aprovat diversos processos. Aquest criteri ha causat un gran malestar entre el col·lectiu.
El problema és com crear una borsa d'un col·lectiu que naix de la fusió de dos cossos diferents segons la Llei 4/2021. L'ordre de borses no contempla aquest criteri adoptat, com molts altres que s'apliquen en els últims mesos. Tot i els recursos interposats pels interessats, l'administració no canviarà de criteri, sinó tot el contrari. Aquest criteri s’incorporarà en les properesc convocatòries: auxiliars de gestió i serveis, la borsa de conductors següent, etc.

6. Programes temporals i pròrrogues
El personal es queixa de cada vegada els avisen amb menys dies per comunicar-los si finalment els prorroguen el programa en el qual estan treballant o no, cosa que causa gran incertesa. Ens comenten al respecte les diferents Conselleries que també els ho comuniquen amb un parell de dies d'antelació, per la qual cosa no poden comunicar-ho amb més antelació. Aquesta confirmació està supeditada al moment que des d'intervenció els donin el vistiplau.

En resum:

Un cop més des d’Intersindical Valenciana STAS veiem que el problema més gran en aquests moments és tindre uns criteris únics i uniformes per a la gestió de les borses. Tots aquests criteris i noves realitats s'han d'abordar en un nou Decret de Provisió i Selecció i la publicació consegüent d'una nova Ordre de Borses, on per fi, queden solucionades aquestes qüestions.

Creem que és important tractar totes aquestes qüestions en una Mesa Tècnica on per fi puguem començar a treballar tant el Decret com l'Ordre.
I a més volem deixar constància que en estos moments en el servei de Provisió i Selecció tenen quatre persones de baixa de manera simultània, cosa que comporta un endarreriment de tots els processos en marxa.

Aquest fet justifica el lema més que repetit per nosaltres: ES NECESSITA MÉS PERSONAL PER GESTIONAR EL PERSONAL.

DOGV 9827 – Divendres, 12 d’abril de 2024


12 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Misèries ocultes de la diputació de València

Des de la secció sindical de la Intersindical de la Diputació introduïm esta nova secció informativa en la qual, trimestralment, anirem informant d'eixes xicotetes notícies que passen desapercebudes per als treballadors de Diputació, i de les quals tampoc existix gens d'interés en d’informar.

12 / 04 / 2024 | Intersindical Local diputació valencia


Des de la secció sindical de la Intersindical de la Diputació introduïm esta nova secció informativa en la qual, trimestralment, anirem informant d'eixes xicotetes notícies que passen desapercebudes per als treballadors de Diputació, i de les quals tampoc existix gens d'interés en d’informar.

Així mateix, us brindem este espai com a altaveu de tot allò que considereu que ha de saber-se o voleu que se sàpia, i aconseguir, lluitant entre tots, una Diputació més transparent i igualitària.

Este trimestre, volem posar de manifest:

• L'última modificació de la RLLT està començant a donar els seus fruits i així, per exemple, des del mateix moment del ple del dissabte 10 de febrer, es “esmenen” situacions com el veto a un treballador apartat de l'àrea de cultura des del 2015 (això sí, percebent elevats emoluments i prolongat en el servici més enllà de l'edat de jubilació), creant-se-li per decret un lloc LLD i adscrivint-se-li a l'Àrea de Presidència com a Coordinador Tècnic (lloc A1 28 C3, amb una retribució superior a 90 mil euros), depenent de la Vicepresidenta segona, i amb unes funcions que no acaben de justificar ni el càrrec ni la retribució.

D'altra banda, durant els mesos de març i el que portem d'abril, personal procedent d'altres administracions arreplega també els seus fruits en forma caps de negociat C1 o unitat A2 en el departament de RH (malgrat haver-se presentat a les mateixes nombroses persones d'esta Corporació amb els mateixos o més mèrits), o de les caps de secció A1/A2, també en RRHH, recentment adjudicades també a dos persones provinents d'altres administracions (malgrat que la Corporació compta entre la seua plantilla amb nombrosos empleats que compten amb la formació i els requisits per a ocupar estos llocs). Veient els informes d'idoneïtat que a este efecte redacta el cap del servici corresponent, queda clar que estos són un mer tràmit, com ja es va denunciar des de la mateixa MGN en la qual es va negociar esta modificació de la RLLT.

Secretàries de diputat. Ja en l'anterior legislatura es creen les places de secretaris/as de diputats/es, C1 21 C3 LLD, no sense una certa controvèrsia perquè es creaven amb retribucions superiors, fins i tot, a molts tècnics A1 i A2 (al voltant de 50 mil euros). Doncs bé, ara amb el canvi de govern, estes places es creen a la carta i així veiem, per exemple, una plaça de secretària C1/C2 18 C3 LLD, algunes de nivell 22 i, curiosament, una amb nivell 17, quan entenem que totes elles exercixen idèntiques funcions.

• Continuem amb el nomenament de tribunals sense sentit veient, per exemple, com en la convocatòria 91/22, procés per a la selecció de tres Tècnics Auxiliars d'Automoció (mecànics de cotxes, administració especial), es nomenen com a membres de l'òrgan tècnic de selecció al cap de RRHH, a un enginyer de Camins, a una biòloga, a un enginyer industrial i, tan sols, a un especialista en mecànica (i el mateix entre els seus suplents), incomplint d'aquesta manera l'article 5 de les normes que regulen la composició dels òrgans de selecció de personal de la Diputació, que establix l'exigència de la “possessió d'una titulació corresponent a la mateixa àrea de coneixements que l'exigida en la convocatòria per a almenys la mitat dels seus membres”. Tornem a recordar des d'ací al cap del departament de RH que l'article 8 de la citada norma establix que “d'acord amb el principi de col·laboració i cooperació entre administracions (…) formarà part una o un vocal pertanyent a l'Administració de la Generalitat, Local o Estat, acreditant els mateixos requisits (…). En el supòsit de processos selectius en els quals la Diputació de València no dispose de personal tècnic suficient, el nombre de vocals d'altres Administracions podrà incrementar-se”.

La gestió dels trasllats de diferents servicis en la Diputació de València, per a una suposada millor organització de la finalitat administrativa i de les competències de la Diputació, s'ha traduït en una sèrie de precipitades i caòtiques decisions, fruit de les quals ens trobem, mesos després de començar, amb situacions com les que estan vivint molts companys, que s'han vist abocats a “amuntegar-se” en espais plens de gom a gom de caixes, arxivadors i paper pel sòl, per damunt de les taules o en els alfeizares de les finestres. Sembla que els responsables del trasllat no han pensat que no sols es mouen mobles i caixes, sinó també persones.

En efecte, fa ja molts mesos es decidix que el Servici de Restauració de Béns Culturals es trasllade des de la tercera planta de l'edifici del carrer de la Mar fins a la tercera planta del palau de Batlia i que este espai que queda lliure siga ocupat pels companys d'Assistència Tècnica i Planificació, procedents, al seu torn, del palau de Batlia. No obstant això, abans fins i tot de començar el trasllat dels companys de Restauració, es decidix enviar al carrer de la Mar als desplaçats del Palau de la Diputació, momentàniament al semisoterrani (fins que es produïsca el trasllat de Restauració), desplaçant, al seu torn, als companys de Gestió Tributària que allí es troben, i que han de passar a la planta baixa (parlem de 27 empleats del servici de Gestió Tributària).

Estos moviments en cadena, més propis de “Tretze Rue del Percebe” que d'una gestió eficient i planificada, generen el consegüent embós en l'edifici del carrer de la Mar, on els mobles i caixes dels nouvinguts, 28 persones, ocupen espais no destinats a este efecte, podent-se produir amb això problemes de seguretat, com succeiria, per exemple, en cas d'incendi… El problema s'accentua també en el palau de Batlia quan, a més de que els corredors de la tercera planta, a la qual finalment arriben els desplaçats del carrer de la Mar, estan folrats de fusta i atestats d'arxivadors i caixes pertot arreu, estos companys es troben que els espais als quals han anat destinats manquen de llum natural i autèntica ventilació.

Per favor, senyors gestors, recorden que els servicis els formen els empleats públics, és a dir persones treballadores, i no sols mobles i caixes.

DOGV 9826 – Dijous, 11 d’abril de 2024


11 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Teletreball, crónica d’una mort anunciada

Des de STAS-Intersindical entenem que aquesta dinàmica reduccionista respecte al dret al teletreball no s’ha de consentir.

10 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Suposadament, les tecnologies i les noves aplicacions són eines que fonamentals per a modernitzar les nostres interrelacions i millorar el benestar de les nostres vides. El teletreball que no deixa de ser una modalitat d’organització laboral , n’és segurament una eina cabdal per articular les relacions laborals a l’era de la digitalització, que més prompte que tard serà ponderant dins dels països occidentals, per això entenem en relació a l’administració electrònica, que aquesta modalitat de treball no presencial, ha de ser un senyal d’identitat imprescindible.

Des de la nostra formació sindical STAS-Intersindical fórem crítics amb el Govern del Botànic atès que es va implantar una administració de dues velocitats arran el teletreball. Com varen denunciar moltes vegades, segons la voluntat política del titular del departament s’elaboraven en un grau o en altre els programes de teletreball, de fet en diferents Conselleries mai vàrem tindre notícies al respecte, com a la antiga Conselleria d’Adminsitració Pública ara dins d’Hisenda.

Amb el nou govern de PP-VOX sembla que «la cosa està canviant, però a pitjor». Les dues velocitats de teletreball es poden convertir en una velocitat única ralentitzada on es tracta de dur a l’administració de la Generalitat a una via morta respecte al treball no presencial. Estem veient com les propostes del nou govern autonòmic van encaminades a la supressió dels programes de teletreball unes voltes o a unes pròrrogues raquítiques dirigides a la supressió abans esmentada o a la reducció dels dies de prestació d’aquesta modalitat. En altres paraules estem davant l’existència d’una dinàmica supressora.

Així mateix, sense unes justificacions raonables que aporten dades quantificables; la raó que sentim és per necessitats del servei. De quin servei? Ha sigut quantificat? S’ha dut a terme un seguiment que justifique aquesta negativa? Com sempre la manca de transparència a l’hora de prendre decisions que afecten els drets del personal.

Des de STAS-Intersindical entenem que aquesta dinàmica reduccionista respecte al dret al teletreball no s’ha de consentir. Malauradament i en aquest sentit albirem una involució cap a posicions més pròpies del segle XIX que d’un futur on les noves tecnologies són peça clau de la nostra vida diària ara que l’era de la digitalització ha resultat imparable i aquesta dinàmica redundarà negativament tant en el personal com per a la ciutadania, sinó no entenem l’esforç de la UE per la transformació digital com a estratègia fonamental per a la ciutadania, les empreses i el medi ambient.

Tot i això haver-ho plantejat als fòrums de negociació i haver exigit mitjançant escrits i comunicació a l’administració la prorroga des programen aprovats i la presentació dels programes que encara estan pendents de presentar volem anar més enllà. Exigim des al nou Consell replantejar-se aquesta dinàmica supressora, com a pas necessari per avançar cap a una administració digital i electrònica com marquen les directives europees i la normativa estatal.

Hem constatat que aquesta dinàmica només s’està donant a nivell autonòmic i no de l’estat Estem a temps de donar un nou impuls i revertir aquesta situació amb la negociació d’un nou Decret de teletreball que flexibilitze les condicions i dote de major amplitud el dret del teletreball, però el que exigim es una veritable voluntat que afavorisca el desenvolupament real de la modalitat de treball a distància.

DOGV 9825 – Dimecres, 10 d’abril de 2024


10 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9824 – Dimarts, 9 d’abril de 2024


09 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV - setmana 14 de 2024


06 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Assemblees informatives

El proper dimecres 10 d’Abril esteu convidats a l’assemblea informativa monogràfica sobre l’OOP 2024.

05 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


El proper dimecres 10 d’Abril esteu convidats a l’assemblea informativa monogràfica sobre l’OOP 2024.
La mateixa serà en modalitat on-line a les 17:30h.

https://meet.google.com/gcx-mnou-puj


El proper dilluns 15 d’Abril esteu convidats a l’assemblea informativa dels col·lectius d’EEI i EEE.
La mateixa serà en modalitat on-line a les 17:30h.

https://meet.google.com/zic-tuxz-rup

El proper dijous 11 d’Abril esteu convidats a l’assemblea informativa de fisioterapeutes de GVA.
La mateixa serà en modalitat on-line a les 17:30h.

https://meet.google.com/iab-shme-pvn



Escrit petició reunió amb Educació i funció publica

Més de 6 anys esperant la reclassificació imminent i, quan per fi sembla que comença el procés, els dubtes, la falta d’informació i claretat son interminables.

05 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Més de 6 anys esperant la reclassificació imminent i, quan per fi sembla que comença el procés, els dubtes, la falta d’informació i claretat son interminables.

En l’OOP 24 no hi ha cap lloc d’infantil del grup B: ni lliure ni promoció interna. Quants anys més estarem per fer efectiva la reclassificació?

La promoció interna 40/23, a quines places optarà? Si cadascú es queda al seu lloc, perquè es fa un concurs? Les persones que promocionen i no estan ocupant cap lloc, quin lloc reclassifiquen?

Com es cobriran les substitucions i vacants del personal d’infantil del grup B?

És del tot indignant escoltar que als educadors i educadores d’infantil no se'ns pot aplicar la bretxa salarial perquè estem reclassificats al B. A dia d’avui, encara ningú està en el grup B, ni cobra com a tal. El col·lectiu sense dubte més feminitzat de tota l'administració (98%).

Necessitem informació, els programes cal que passen a ser vacants del B, i les persones que actualment els ocupen necessiten informació sobre el seu futur. En cas que es renoven els programes actuals, son les mateixes persones les que podrien optar si els interessa renovar-los? Recordem que és del tot necessari que el personal d’atenció directa estiga en el seu lloc de treball a inicis de setembre.

La gent que entrarà per estabilitat al C, tindrà una pròxima promoció interna restrigida?

Per tot aixó hem demanant una reunió amb les conselleries implicades

Escrit presentat:
ESCRIT_SOL·LICITUD_REUNIO_CONJUNTA_EDUCACIÓ_I_FUNCIÓ_PUBLICA_anonimizat.pdf

ORDRE 1/2024, de 2 d’abril


05 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9822 – Divendres, 5 d’abril de 2024


05 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Consell Nacional Intersindical 27 d’abril


04 / 04 / 2024 | Intersindical Valenciana - STAS


Convocatòria Consell Confederal d’Intersindical Valenciana 27 d’abril

Primera convocatòria: 9.30 hores Segona convocatòria: 10.00 hores

Lloc: Seu Intersindical Valenciana c/Juan Mena, 18-baix

Ordre del dia
1. Aprovació de la darrera acta
2. Balanç 2023 i pressupostos 2024
3. Renovació de membres del Secretariat d’Intersindical Valenciana
4. Acció sindical
4.1. Sentència del TJUE: informació jurídica
4.2 Campanya: EBEP 36.3 i Reforma de la LOLS
5. Canvi d’estatuts i normes de funcionament de l’ESFMB
6. Torn obert de paraules

La documentació a debatre en les assemblees preparatòries al Consell Confederal serà enviada en un altre correu abans de les assemblees.

Assemblees preparatòries al Consell Confederal d’Intersindical
Valenciana del 22 al 25 d’abril
Convocatòria_i_assemblees_CONSELL_CONFEDERAL_27_dabril_2024.pdf

DOGV 9821 – Dijous, 4 d’abril de 2024


04 / 04 / 2024 | Blai Doménech



ORDRE 1/2024, de 26 de marc


03 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9820 – Dimecres, 3 d’abril de 2024


03 / 04 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9819 – Dimarts, 2 d’abril de 2024


02 / 04 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV - setmana 13 de 2024


30 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 62/2024


28 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 61/2024


28 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 60/2024


28 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Modificació de la Resolució de 30 de novembre de 2023 del calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables 2024


28 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9818 – Dijous, 28 de març de 2024


28 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Prepara’t amb intersindical-STAS

Obert el plaç d'inscripció

27 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Prepara't amb intersindical-STAS l'oop 24


Obrim grups per a la preparació de les oposicions d'educadors d'educació (300plaçes) especial i C1 d'administració general (100 plaçes).

Data d'inici Maig de 2024

Apunta't ja!!!

Plaçes llimitades


Enllaç al formulari



Plantem-los cara

Amb aquest panorama necessitem que tant el proper 28 d’abril i el proper 1 de maig omplim els carrers i els diguem que si van per ahi es trobaran amb una gran part de la societat contra aquestes polítiques diguent NO.

27 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana - STAS


La història ja està passada,
pols i terra la taparen,
però el mal que vingué d'ella,
rossega encara i alcança
tot el poble.

Quant el govern es lleva la mascareta i comença a mostrar la veritable pell mitjançant una serie d’esdeveniments que no podem deixar correr, es necessari actuar de manera decisiva.

No per ser esperat, no deixa de ser sorprenent, el desenvolupament de les iniciatives legislatives anunciades pel gobern de PP-VOX. Es varen anunciar tres lleis especialment rellevants.

• Reforma de la llei d’educació que per molt que diguen que respecta el valencià es la sentencia de mort a les escoles i una passa endavant per tal de eliminar, suprimir i relegar la llengua pròpia al nostre país.

• Reforma de la agencia anti frau, que dit d’aixo, entre bombers no es xafen la manega.
Amb aquesta mesura es lleven competències per a investigar els casos de corrupció política a una entitat que s’ha caracteritzat pel seu atac contra aquesta pràctica en la que el pp no deixa de ser expert, vists els esdeveniments dels ultims 20 anys ací al País Valencià. Contemplem bocabadats els fets a la Comunitat de Madrid, far i guia d’aquest govern, així doncs entenem el pas d’aquest govern, que no vulga que hi haja un organisme autonom que puga fiscalitzar les seues accions corruptes.

• Reforma de la llei de memòria històrica, creant una llei de «concordia» igualant a victimes i botxis, intentant soterrar la memòria dels milers de víctimes del colp d’estat dut a terme pel general Franco.

Amb aquestes propostes de lleis que deixen pales les intencions per als propers 4 anys de legislatura, no poden fer mes que denunciar-les i oposar-nos radicalment contra elles.

Amb aquest panorama necessitem que tant el proper 28 d’abril i el proper 1 de maig omplim els carrers i els diguem que si van per ahí es trobaran amb una gran part de la societat contra aquestes polítiques, diguent NO.



Primer van venir a cercar als comunistes i no vaig dir res perquè jo no era comunista.
Després van venir pels jueus i no vaig dir res perquè jo no era jueu.
Després van venir pels sindicalistes i no vaig dir res perquè jo no era sindicalista.
Després van venir pels catòlics i no vaig dir res perquè jo era protestant.
Després van venir per mi però, per a llavors, ja no quedava ningú que diguera res.


PLANTEM-LOS CARA

Modificació Composició de la comissió delegada específica de seguiment de borses de LABORA


27 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9817 – Dimecres, 27 de març de 2024


27 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9816 – Dimarts, 26 de març de 2024


26 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Preparació per a les proves de B2 i C1 de valencià

Prepara't el B-2 i el C1 amb nosaltres

25 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana - STAS


Prepara't per a les proves de Valencià amb l'escola sindical Melchor botella.

Preu afiliats: 20 Euros
Preu no afiliats: 100 Euros

Enllaç

CONVOCATÒRIA 59/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Concurs General 58/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 57/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 56/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Concurs General 55/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 54/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Concurs General 53/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 52/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 51/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 50/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 49/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 48/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 47/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 46/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 45/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 44/2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



ORDRE 1/2024, de 14 de març


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9815 – Dilluns, 25 de març de 2024


25 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV i altres diaris oficials, setmana 12 de 2024


23 / 03 / 2024 | Blai Doménech



I JORNADA DE SERVEIS SOCIALS INCLUSIUS DEL PAÍS VALENCIÀ

I Jornada de Serveis Socials Inclusius que es celebrarà a la ciutat de Castelló de la Plana el dissabte 11 de maig al centre “Menador

22 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Des d'Intersindical Valenciana ens agradaria convidar-te a la I Jornada de Serveis Socials Inclusius que es celebrarà a la ciutat de Castelló de la Plana el dissabte 11 de maig al centre “Menador”. Diàlegs interessants i coneixement de la realitat del serveis socials. T'esperen en un matí que hem preparat amb il·lusió i sentit crític perquè pugueu participar d'una manera activa amb les vostres reivindicacions. La Jornada està adreçada als professionals dels serveis socials i a tota la ciutadania interessada en la millora dels serveis socials inclusius.


T’esperem!


Formulari per a inscriu-re's


https://docs.google.com/forms/d/1uX3FWWMj6NPZhrr7zll61AA7w6KOz9WQwpzu0d1C1-M/edit?usp=drivesdk



DOGV 9814 – Divendres, 22 de març de 2024


22 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9813 – Dijous, 21 de març de 2024


21 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9812 – Dimecres, 20 de març de 2024


20 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV - setmana 11 de 2024


16 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9810 – Divendres, 15 de març de 2024


15 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9809 – Dijous, 14 de març de 2024


14 / 03 / 2024 | Blai Doménech



MESA SECTORIAL OOP 2024

Estem convençuts que reforçar el servei de provisió ajudaria a resoldre les convocatòries amb l’agilitat desitjada però l’administració no està disposada a invertir en mitjans materials i personals per a trobar solucions.

13 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Dilluns passat ens va convocar Mesa Sectorial de la Funció Pública amb el següent ordre del dia:

• Decret de l’OOP de 2024
• Decret llei per a suspendre l’aplicació de la llei de Funció pública que estableix la obligatorietat del 40% del concurs oposició en l’oferta d’ocupació pública
• Instrument de planificació plurianual dels recursos humans


L’objectiu de l’administració es reduir la temporalitat en la GVA fins al 8% a qualsevol preu a costa dels drets del personal, com la mobilitat i el dret a la promoció professional. L’incapacitat de l’administració per a gestionar un problema es pretén resoldre’s-hi a costa dels drets del personal que es el que pateix la situació de temporalitat generada per la pròpia administració.

L’alta temporalitat és un fet a l’administració de la GVA conseqüència de la taxa de reposició però els instruments dels que s’està fent ús no son els més adients per a gestionar el problema.

Les organitzacions sindicals en bloc hem rebutjat l’abús de modificacions normatives extraordinàries per a abordar un problema que arrastrem des de la publicació de la llei 20/2021 i que ja varem anunciar que passaria. Les conseqüències d’estabilitzar places i no persones comporta que la taxa de temporalitat no haja disminuït segons els objectius que marca la llei. De la mateixa manera no han volgut actuar així davant de l’incompliment dels terminis que marca la llei per a la gestió de les convocatòries actuals que podria beneficiar al personal aspirant. Un tracte diferent segons li convé o no, però sempre en contra del personal.

Estem convençuts que reforçar el servei de provisió ajudaria a resoldre les convocatòries amb l’agilitat desitjada però l’administració no està disposada a invertir en mitjans materials i personals per a trobar solucions. Amb aquesta premissa la capacitat de gestió de les convocatòries es veu limitada i es perd una oportunitat per a rescabalar al personal que després de tan de temps no ha tingut veritables ofertes d’ocupació fins fa no res, Ara per ara s’ha d’enfrontar any rere any a un allau de convocatòries sense una valoració real de la experiència adquirida mitjançant la prestació de serveis en l’administració.

L’administració ens ha fet una declaració d’intencions en tota regla amb la voluntat de substituir al personal amb experiència per personal de nou ingrés més econòmic i dòcil a les seues pretensions i carregant la formació al personal funcionari de carrera que haurà d’ensenyar l’aplicació pràctica dels coneixements. En aquest sentit hem recordat que el desmantellament de la EVAP i la impossibilitat d’assumir aquestes competències per l’IVAP ens porta a un atzucat sense solució, o es que pensen derivar aquest servei cap a la gestió privada com han fet abans amb els amiguis?
Les competències que volen valorar i que s’han posat de manifest als programes pilots, no es valora de cap manera per a l’accés a la funció pública.

Amb tot i això, el seguiment de nomenaments i cessaments de personal interí i en millora us informen que va a estar molt monitoritzat per l’administració en compliment de la legislació i per tal d’evitar responsabilitats. El gruix dels nomenaments començaran a produir-se a partir de juliol de 2024.

Amb aquestes declaracions ja no interessarà com abans treballar de manera temporal per a facilitar l’accés a la funció pública.

Per tot el que hem exposat INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS ha rebutjat en bloc l’OOP de 2024.

Fetes aquestes consideracions prèvies passem a comentar el projecte de l’OOP de 2024.

Del projecte que se’ns va presentar en la Mesa Tècnica poc ha canviat. Indicar que a les al·legacions d’Intersindical s’ha afegit a l’oferta un nombre de llocs per al cos d’intèrprets de llengua de signes. Trobem a faltar un accés per concurs oposició i més quant aquest cos de recent creació està ocupat en la pràctica totalitat per personal temporal en programes que considerem ja estructurals.

Respecte a l’oferta de llocs del cos de tècnics de prevenció de riscos laborals, tant necessari per a donar resposta al dret del personal reconegut a la normativa, a una seguretat i salut laboral, no s’ha vist modificat a la previsió inicial. Hem recordat a l’administració l’obligatorietat de l’aplicació del Decret 40/2023 de serveis de prevenció de riscos laborals de la GVA en gener de 2025. Esperem no veure’ns obligats a demanar el compliment de la legalitat.

En aquest sentit tampoc es veu modificada l’oferta del personal educador social i altre personal com treballadors socials, EIS... que actualment ocupen llocs temporals en programes que son estructural i que estan generant en benestar social excessos horaris i dificultat per a cobrir els llocs.

Respecte a la resta de cossos, l’oferta s’ha centrat en aquells cossos que tenen un alt índex de temporalitat.

ORDRE 2/2024, de 6 de març


13 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9808 – Dimecres, 13 de març de 2024


13 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9807 – Dimarts, 12 de març de 2024


12 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9806 – Dilluns, 11 de març de 2024


11 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV - setmana 10 de 2024


09 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 43/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 42/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 41/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 40/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 39/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 38/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



CONVOCATÒRIA 37/2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9805 – Divendres, 8 de març de 2024


08 / 03 / 2024 | Blai Doménech



ORDE 3/2024, de 4 de març


07 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9804 – Dijous, 7 de març de 2024


07 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Convocatória de consell nacional Intersindical STAS 18 d’abril


06 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana - STAS


Consell Nacional

El Secretariat Nacional de STAS-Iv, segons s'estableix en l'Art. 31) dels nostres estatuts, ha acordat convocar CONSELL NACIONAL, per al dia 18 d'abril de 2024 a les 16’30 hores en primera i a les 17’00 en segona convocatòria

Lloc:

Presencial en la nostra seu del carrer Joan de Mena, núm. 22 de València
En línia, des del seu ordinador personal, Tauleta o Telèfon intel·ligent, a través de l'enllaç que es facilitarà.

Ordre del dia:

1.- Comptes anuals 2023 i pressupostos 2024

2.- Ratificació nous membres del secretariat.

2.- Torn obert de paraula

Procediment: A aquest efecte, l'organització del Consell Nacional es realitzarà de la següent Manera:

1.- Totes les persones afiliades que vulguen fer qualsevol tipus d'esmena o vulguen preguntar sobre qualsevol punt dels comptes, podrà fer-ho fins al dia 8 d'abril, remetent un correu electrònic a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

2. -Totes aquelles persones afiliades que desitgen participar en el Consell Nacional de manera online, hauran de remetre un correu electrònic a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) indicant-lo.

3. Totes les persones afiliades que ho hagen sol·licitat conforme al punt anterior, rebran un correu electrònic amb l'enllaç on podrà connectar-se el dia de la celebració del Consell Nacional.




extracte_de_comptes_2023.pdf

LAS ITV, BREZHNEV Y EL GOBIERNO VALENCIANO

Cuando quieras privatizar un servicio público, haz que éste no funcione.

06 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva



DOGV 9803 – Dimecres, 6 de març de 2024


06 / 03 / 2024 | Blai Doménech



DOGV 9802 – Dimarts, 5 de març de 2024


05 / 03 / 2024 | Blai Doménech



La reducció de la temporalitat com a argument per a vulnerar la legalitat en detriment del personal funcionari de carrera i interí.

Cal insistir en que l'administració amb aquesta oferta va més enllà d’establir un pla estratègic curt placista que en res valora l’experiència i que continua amb l’anterior línia que aposta per un relleu que substitueix el personal per un de nou entrada on no es valora ni la formació ni la experiència prèvia

04 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Passat dia 29 de març tinguerem la Mesa Tècnica monogràfica sobre l’oferta d’ocupació publica de 2024, de la que us enllaçem la proposta.

Cal destacar que els números que ens han proposat i que han traslladat a la premsa tenen un origen diferent.

Per una banda estan els llocs que segons la taxa de reposició es permeten traure en cada oferta anual, i que respecten els percentatges que marca la llei de funció pública pel que fa al al concurs oposició i a l’oposició i d’altra banda, una taxa addicional que dubten que es puga traure perquè deriva de l’anterior llei de pressupost que no està en vigor al no haver-se publicat la nova llei i soles prorrogar-se el pressupost. Aquesta taxa addicional no respecta el que marca la llei pel que fa al percentatge de places oferides pels sistemes d'oposició i concurs oposició.

Tota una declaració d’intencions des de l'administració amb la que no podem estar més en desacord i així ho hem manifestat a la Mesa.

Encara que la UE ha marcat l’objectiu de temporalitat això no dona barra lliure a l'administració per a incomplir els percentatges en detriment del personal funcionari de carrera que veu com no hi ha una oferta en condicions que garantisca el dret a la mobilitat i a la promoció professional.

Tampoc podem estar d’acord en la distribució de cossos de l’oferta, que ha primat la reducció de la temporalitat damunt de la gestió dels serveis. Cossos com els de seguretat i salut, a al vista de l’entrada en vigor del Decret 40/23 necessita augmentar el nombre d’efectius o altres com el d’Infantil no tenen cap oferta per a la promoció interna necessària per a la reclassificació del cos. Per no esmentar els cossos de serveis socials que estan distribuïts principalment en programes temporals per a cobrir llocs que segons el decret de tipologies haurien de ser estructurals.

Altres com els intèrprets de llengua de signes hauran d’esperar encara per veure com es consolida una oferta que va nàixer amb caràcter temporal i que s’ha de configurar com estructural ara per ara.

Dubtem de l’objectiu d’aquesta oferta que ha sigut comunicada amb molta pressa a la premsa abans que siga aprovada en Mesa Sectorial.

Certament naix sense vocació de cap consens i contra tot els drets dels personal funcionari que tan maltractat està sent últimament per l’administració. Pèrdua de poder adquisitiu, retallades en les pagues extres, manca d’oferta real de promoció interna, entre d’altres.

Tornem a insistir que la reducció de la taxa de temporalitat no pot ser la justificació per a vulnerar drets. Aquesta manca de talant negociador no s’ha de consentir.

De la mateixa manera ens ha sorprès que la capacitat de gestió del servei de provisió i selecció per a gestionar les ofertes no es vullga reforçar amb un increment de personal per a millorar un servei ja maltractat i exhaurit.

Finalment, els resultats que es preveuen com a conseqüència de l’aprovació d’aquesta oferta no s’han d’obviar. Amb una oferta que prima els cossos mes alts de la funció pública, es retallaran de fet les possibilitats de promoció professional per al personal funcionari de carrera en millora, que haurà de tornar als seus llocs d'origen sense una possibilitat real de promoció professional.
De la mateixa manera el personal interí veurà com la experiència adquirida no es va a poder posar en valor al no existir en l’oferta per al torn lliure el concurs oposició.

Cal insistir en que l'administració amb aquesta oferta va més enllà d’establir un pla estratègic curt placista que en res valora l’experiència i que continua amb l’anterior línia que aposta per un relleu que substitueix el personal per un de nou entrada on no es valora ni la formació ni la experiència prèvia. De la mateixa manera trobem a faltar una proposta clara de formació per aquest personal de nou ingrés que carrega en el personal existent als serveis corresponents la formació bàsica.



ESBORRANY_DECRET_OPE_24_21-2-24_valencià_L60PI40.pdf

DOGV 9801 – Dilluns, 4 de març de 2024


04 / 03 / 2024 | Blai Doménech



Resum del DOGV i altres diaris oficials, setmana 9 de 2024


02 / 03 / 2024 | Blai Doménech



NEGOCIACIÓ CONVENI LABORAL


01 / 03 / 2024 | STAS - Ajuntament de València ajuntament de valència



DOGV 9800 – Divendres, 1 de març de 2024


01 / 03 / 2024 | Blai Doménech



NECESITAMOS LA NEGOCIACIÓN URGENTE DE UN CONVENIO UNICO QUE EQUIPARE LAS CONDICIONES DE TODO EL PERSONAL DE SITVAL

El incumplimiento por parte de la empresa del acuerdo de homogeneización de los salarios de la
plantilla de la Societat Valenciana d'ITV S.A, SITVAL, firmado hasta en dos ocasiones, la última
vez por la actual Consellera de Innovación, Industria, Comercio y Turismo Dª Nuria Montes, el
pasado día 9 de noviembre de 2023, nos ha llevado a la convocatoria de la huelga como medio
legítimo para exigir su cumplimiento y aplicación

01 / 03 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Urge un acuerdo necesario desde la reversión de las estaciones. La Mesa de Negociación se encuentra parada por voluntad política desde la anterior legislatura.

Este problema se ve agravado con la falta de personal en las estaciones y la falta de sustituciones, lo que está perjudicando el servicio practicamente en la totalidad de las estaciones.

El personal no es moneda de cambio para la consellera, llevamos esperando más de 6 meses con promesas incumplidas y excusas de todo tipo que han llevado a esta negociación a un punto muerto.

El incumplimiento por parte de la empresa del acuerdo de homogeneización de los salarios de la plantilla de la Societat Valenciana d'ITV S.A, SITVAL, firmado hasta en dos ocasiones, la última vez por la actual Consellera de Innovación, Industria, Comercio y Turismo Dª Nuria Montes, el pasado día 9 de noviembre de 2023, nos ha llevado a la convocatoria de la huelga como medio legítimo para exigir su cumplimiento y aplicación.

LUCHAMOS POR EL CUMPLIMIENTO DEL ACUERDO DE HOMOGENEIZACIÓN DE CONDICIONES Y SALARIOS PACTADO PARA TODO EL PERSONAL DE SITVAL

NO QUEREMOS MAS ENGAÑOS NI EXCUSAS.

POR UN MISMO TRABAJO Y MISMAS CONDIDIONES.

DOGV 9799 – Dijous, 29 de febrer de 2024


29 / 02 / 2024 | Blai Doménech