DENUNCIEM LA PRIMERA RESOLUCIÓ CONCURS TRASLLATS


26 / 05 / 2016 | correus

concurs de trasllats

DENUNCIEM LA PRIMERA RESOLUCIÓ CONCURS TRASLLATS, l’escrit dels companys/es CIG, ens sembla del tot encertat

- Exigim cobrir totes les vacants que hi ha a per a la següent resolució

- Exigim l’explicació i la informació sobre les raons que els van dur a no adjudicar totes les vacants.

- També segueixen mantenint personal que ocupa dos llocs de feina, perquè no tenen cap intenció d’adjudicar els llocs de què estan en adscripció temporal? Impedin la cobertura definitiva d’estos llocs.

- Ens estan dient amb esta adjudicació, que van ha amortitzar les vacants deixades sense adjudicar? Perque peticionaris n’hi havien per a tots els llocs ofertats.

- Correus amb el suport de CCOO, CSIF, UGT i S.L. signataris del III Conveni que en el l’article 41.2 del III Conveni, que diu: “Només es cobriran les places que determine l’empresa en l’exercici de les seves facultats directives ...”

Perquè es neguen a donar-nos un llistat amb la relació de llocs vacants i així  controlar tot el procés ???  tenen alguna cosa a amagar???

DENUNCIAMOS LA PRIMERA RESOLUCIÓN CONCURSO TRASLADOS, el escrito de los compañeros / as CIG, nos parece del todo acertado

- Exigimos cubrir todas las vacantes que hay en para la siguiente resolución.

- Exigimos la explicación y la información sobre las razones que los llevaron a no adjudicar todas las vacantes.

- También sigue manteniendo personal que ocupa dos puestos de trabajo, porque no tienen ninguna intención de adjudicar estos puestos de adscripción temporal,  e impidiendo la adscripción definitiva de estos puestos.

- Nos están diciendo con esta 1ª adjudicación del Concurso Permanente de Traslados que las vacantes dejadas sin adjudicar, van a ser amortizadas? Ya que peticionarios habían para todas ellas.

- Correos con el apoyo de CCOO, CSIF, UGT y S.L. firmantes del III Convenio donde en el artículo 41.2 del III Convenio, que dice: “Sólo se cubrirán las plazas que determine la empresa en el ejercicio de sus facultades directivas ...”

¿¿¿Por que se niegan a darnos un listado con la relación de puestos vacantes y así controlar todo el proceso???  ¿¿¿Tienen alguna cosa esconder???

——————————————————————————————————-
Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)