CIRCULAR INSTRUCCIONS ELECCIONS tart i les de sempre


07 / 06 / 2016 | correus

eleccions

LA DIRECCIÓ  DE CORREUS HA REMÈS CIRCULAR INSTRUCCIONS ELECCIONS tart i les de sempre (no s’han de preocupar de les novetats, les mateixes del segle passat)  per la qual es regula la productivitat i remuneració del treball a realitzar durant la campanya DE LES ELECCIONS GENERALS DE 26 JUNY.

És obligació nostra el repartiment dels enviaments electorals i de l’INE, no podem ni deben dir als nostres caps si fem o deixem de fer les eleccions, son ells i elles qui tenen que organitzar el treball i nosaltres a creure! darrere l’u el dos,…. Sense destalls ni carregues excepcionals de treball, que poden quedar per sempre.

Compta tots els enviaments electorals i de l’INE que repartixes, comprova si quadra amb els que t’ha adjudicat la direcció.
No canvies els ritmes de treball a la teua secció, no podem estar queixan-se tot l’any: si ens les amplíen o son massa grans i ara per raó de 4 pessetes, trencar-se, fent feina i rebentant els arguments que hem fet servir.

No treballes fora de l’horari laboral, l’indemnització per objecte electoral i de l’INE, si no es poden repartir dins l’horari laboral, Correus té l’obligació de contractar gent o bé donar hores extres, l’destall va en contra de la dignificació del nostre treball. No faces hores extres i menys no faces hores extres sense l’autorització i el pagament d’estes hores extres per Correus.

Este augment de treball, l’hauriem reservar pel personal laboral de les borses de contractació, que ha pagat més que ningú, a Correus: amb la precarietat més absoluta el que portem de crisis i la firma del III Conveni.

La Direcció de Correus encara no ha remès circular instruccions (no s’han de preocupar de les novetats, les mateixes del segle passat)  per la qual es regula la productivitat i remuneració del treball a realitzardurant la campanya d’eleccions LES ELECCIONS GENERALS de 26 de juny de 2016. Sense cap canvi respecte a eleccions anteriors i ja hem perdut la memòria del darrer aument en les remuneracions en les campanyes electorals. Resulta que l’aument de l’IPC des els darreres15 anys ha estat per damunt del 42% que representa una devaluaciótremenda del nostre treball: més treball per menys retribució.

Caldrà preguntar als FIRMADORS DE TOT, perque ens servixen estos sindicats majoritaris,o millor sindicats afins al Govern de torn PPSOE. El ” SI Buana ” ¡¡¡ XE PA QUE???

Una altra cosa important a tenir en comte, és que estes indemnisacions són sempre que el treball es realitze dins de la jornada laboral. Fora de l’horari de treball, si Correus no certifica i es compromet a pagar les HORES EXTRA, independentment de laindemnisació per enviaments de propaganda electoral, ens arrisquem atenir moltíssims problemes en el cas de qualsevol incident o accident fora de l’horari laboral.

Els enviaments amb i sense direcció, hauran de ser distribuïts entre el 10 i el 24 de juny de 2016, ambdós inclosos. Les quantitats a abonar pel repartiment d’estos enviaments, són les següents: Targetes INE i enviaments amb direcció 0,062138 € per objecte. Enviaments sense direcció 0,025585 € per objecte.

GRATIFICACIÓ PEL PROCÉS ELECTORAL.- El personal afectat pel procés electoral en els Centres de Tractament i Unitat d’Internacional serà aquell que realitze funcions i tasques de càrrega i descàrrega, Admissió massiva, Control i registre de certificats (UPR), Repartiment Urgent, rutes- furgons i responsables indispensables de les unitats afectades que per treballar correspondència electoral, incremente la seua productivitat per sobre de la normalment exigible, percebrà la quantitat de 114,90 € pel conjunt de la campanya.

DIRECCIÓ D’OPERACIONS- OFICINES.- Els empleats d’Oficines percebran una gratificació pel conjunt de la campanya en funció de la categoria de les Oficines : GRUP A 114,90 €, GRUP B 86,17 €, GRUP C 57,46 €, GRUP D 0 €

SISTEMA DE DESCONTES.- Per cada dia d’inassistència al treball durant el període comprès entre els dies 10 al 24 de juny, excepte permissos per naiximent, acolliment, adopció i per malaltia de familiars així com per accident de treball, a descontar 12,02 € es perd el dret a la percepció de la compensació econòmica en el cas que es produïxcala inassistència a la feina durant quatre o més dies.

LLIURAMENT EN LES MESES ELECTORALS I RECOLLIDA DEL TERCER SOBRE.- El lliurament en les taules de sobres del vot per correu i la recollida del tercer sobre a realitzar el 26 de juny, així com els treballs d’obertura de saques en aquest dia contenint vots per correu es retribuiran amb hores addicionals, que abastin un mínim de 3 hores.

Per a qualsevol dubte, cridan’s a l’STAS-IV de Correus

Pdt.- quan tingam els canvis, si n’hi han, us els fem arribar

LA DIRECCIÓN DE CORREOS HA REMITIDO CIRCULAR INSTRUCCIONES ELECCIONES tarde y las de siempre (no hay que preocuparse de las novedades, las mismas del siglo pasado) por la que se regula la productividad y remuneración del trabajo a realizar durante la campaña LAS ELECCIONES GENERALES DE 26 JUNIO .
Es obligación nuestra el reparto de los envíos electorales y del INE, no podemos ni debemos decir en nuestros jefes si hacemos o dejamos de hacer las elecciones, son ellos y ellas quienes tienen que organizar el trabajo y nosotros a cumplir! detrás del uno el dos, …sin destajos ni cargas excepcionales de trabajo, que después pueden quedar para siempre.

Cuenta todos los envíos electorales y del INE que repartes, comprueba si cuadra con los que te ha adjudicado la dirección.

No cambies los ritmos de trabajo en tu sección, no podemos estar quejándonos todo el año: si nos las amplían o son demasiado grandes y ahora por razón de 4 pesetas, romperse, trabajando y reventando los argumentos que hemos usado.

No trabajes fuera del horario laboral, la indemnización por objeto electoral y del INE, si no se pueden repartir dentro del horario laboral, Correos tiene la obligación de contratar gente o bien dar horas extras, el destajo va en contra de la dignificación de nuestro trabajo. No hagas horas extras y menos no hagas horas extras sin la autorización y el pago de estas horas extras por Correos.

Este aumento de trabajo, la deberíamos reservar por el personal laboral de las bolsas de contratación, que ha pagado más que nadie, en Correos: con la precariedad más absoluta lo que llevamos de crisis y la firma del III Convenio.

La Dirección de Correos aún no ha remitido circular instrucciones (no tienen que preocuparse de las novedades, las mismas del siglo pasado) por la que se regula la productividad y remuneración del trabajo en realitzardurant la campaña de elecciones LAS ELECCIONES GENERALES DE 26 DE JUNIO DE 2016. Sin ningún cambio respecto a elecciones anteriores y ya hemos perdido la memoria del último aumento en las remuneraciones en las campañas electorales. Resulta que el aumento del IPC desde los darreres15 años ha estado por encima del 42% que representa una devaluaciótremenda de nuestro trabajo: más trabajo por menos retribución.

HABRÁ PREGUNTAR A FIRMADORES DE TODO, porque nos sirven estos sindicatos mayoritarios, o mejor sindicatos afines al Gobierno de turno PPSOE. El “SI Buana” ¡¡¡CHE PA QUE ???

Otra cosa importante a tener en cuenta, es que estas indemnisacions son siempre que el trabajo se realice dentro de la jornada laboral. Fuera del horario de trabajo, si Correos no certifica y se compromete a pagar las HORAS EXTRA, independientemente de la indemnización por envíos de propaganda electoral, nos arriesgamos estará muchísimos problemas en el caso de cualquier incidente o accidente fuera del horario laboral.

Los envíos con y sin dirección, deberán ser distribuidos entre el 10 y el 24 de junio de 2016, ambos incluidos. Las cantidades a abonar por el reparto de estos envíos, son las siguientes: Tarjetas INE y envíos con dirección0,062138 € por objeto. Envíos sin dirección 0,025585 € por objeto.

GRATIFICACIÓN POR EL PROCESO ELECTORAL.- El personal afectado por el proceso electoral en los Centros de Tratamiento y Unidad de Internacional será aquel que realice funciones y tareas de carga y descarga, Admisión masiva, Control y registro de certificados (UPR), Reparto Urgente, rutas - furgones y responsables indispensables de las unidades afectadas que para trabajar correspondencia electoral, incremente su productividad por encima de la normalmente exigible, percibirá la cantidad de 114,90 € por el conjunto de la campaña.

DIRECCIÓN DE OPERACIONES- OFICINAS.- Los empleados de Oficinas percibirán una gratificación por el conjunto de la campaña en función de la categoría de las Oficinas: GRUPO A 114,90 €, GRUPO B 86,17 €, GRUPO C 57,46 €, GRUPO D 0 €.

SISTEMA DE DESCUENTOS.- Por cada día de inasistencia al trabajo durante el periodo comprendido entre los días 10 al 24 de junio, excepto permisos por nacimiento, acogimiento, adopción y por enfermedad de familiares así como por accidente de trabajo, se descontar 12,02 €, se pierde el derecho a la percepción de la compensación económica en el caso de que se produzca la inasistencia al trabajo durante cuatro o más días.

ENTREGA EN LAS MESAS ELECTORALES Y RECOGIDA DEL TERCER SOBRE.- La entrega en las mesas de sobres del voto por correo y la recogida del tercer sobre, a realizar el 26 de junio, así como los trabajos de apertura de sacas en este día conteniendo votos por correo se retribuirán con horas adicionales, que abarquen un mínimo de 3 horas.

Para cualquier duda, llaman al STAS-IV de Correos

Pdt.- cuando tengamos los cambios, si los hay, te los hacemos llegar
......................................................................
Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)