A CORREUS EN L’ESTIU TANQUEM DISSABTE


09 / 07 / 2011 | correus

A CORREUS EN L’ESTIU TANQUEM DISSABTE

horari reduït a l’estiu:

    la supresió de les conduccions

    l’ínfima xifra de negoci

    no haber cap tipus de queixa dels usuaris

    la baixada real de retribucions fins el 2014

    l’agravi comparatiu entre els col.lectius oficines/distribució

    pels riscos que comporta allargar la jornada en distribució a l’estiu.

    no som menys que la resta d’administracions i empreses públiques.

L’STAS-IV HEM DEMANAT AL PRESIDENT DE CORREUS:

(El 7 de juliol de 2011, fem un escrit al President de Correus)

      tancar totes les oficines fins el 17 de setembre

      reduïr a tot el personal de Correus 30 minuts ara l’estiu

      aprofitar la mesura d’estudi per tancar tot l’any els dissabtes.


* La contestació ha estat inmediata per la Direcció de la Zona 6ª, envia: “Date: Fri, 8 Jul 2011 14:30:10 +0200 Subject: NOTICIAS DE CORREOS: Recomendaciones básicas para prevenir los efectos del calor. Convocatoria de puestos.”

Ja li diem al Director de Zona 6ª, el que volem: no unes recomanacions que venen a deshora, VOLEM unes mesures justes, en quan que igualen els drets del personal de Correus amb altres empreses públiques i amb la resta de les administracions:      REDUIR A TOT EL PERSONAL DE CORREUS 30 MINUTS ARA L’ESTIU.

  * Al mateix temps, hem demanat al Servei de Prevenció de Correus: que faci una avaluació dels riscos del personal de distribució de Correus: per la seua exposició als raigs solars i a les temperatures extremes que a l’estiu hi ha al centre del dia, agreujades amb l’allargament de l’horari des que s’han suprimit les conduccions. Si a curt termini no hi ha resposta del Servei d’Prevenció, el STAS-IV DE CORREUS acudirà a l’empar de la Inspecció de Treball.

    *  El juliol de 2010, STAS-Intersindical valenciana va reclamar al president de Correus: les 35 hores, de dilluns a divendres, s’aplicaran a tot el personal de Correus, i que només s’obrís dissabtes a les oficines tipus A, administracions, centres comercials, OPs , USEs i CTAs. Signat el III Conveni i Acord Funcionarial el 5 d’abril, amb la novetat d’allargar la jornada del personal de distribució durant la setmana per així no treballar els dissabtes, arribant en molts casos a acabar de treballar a les 15:30 hores. Mesura esta que ha creat un greuge comparatiu entre el personal d’oficines i el personal de distribució.

  * A Euskadi, els companys del LAB: han convocat vaga tots els dissabtes i en aquelles oficines que s’ha tancat totalment, no hi ha hagut la més mínima queixa dels nostres usuaris. L’STAS-IV DE CORREOS té la vaga oberta: tots els dies de la setmana, tots els torns del dia a Castelló, València i Alacant.


* El mes de juliol de 2011, l’STAS-IV DE CORREUS, hem iniciat una campanya de cara a la implantació a l’estiu a Correus d’una reducció horària per al tot el personal, esperem vostra contribució.

.....................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

 

 

EN CORREOS CERRAMOS, AHORA EN VERANO, LOS SÁBADOS

horario reducido en verano:

• la supresión de las conducciones
• la ínfima cifra de negocio
• no haber ningún tipo de queja de los usuarios
• la bajada real de retribuciones hasta el 2014
• el agravio comparativo entre los colectivos oficinas / distribución
• los riesgos que conlleva alargar la jornada en distribución en verano.
• no somos menos que el resto de administraciones y empresas públicas.

El STAS-IV hemos PEDIDO AL PRESIDENTE DE CORREOS:
(El 7 de julio de 2011, en escrito al Presidente de Correos)
• cerrar todas las oficinas hasta el 17 de septiembre
• reducir a todo el personal de Correos 30 minutos ahora el verano
• aprovechar la medida de estudio para cerrar todo el año los sábados.

•La contestación ha sido inmediata de la Dirección de la Zona 6 ª, envía: ” Date: Tue, 8 Jul 2011 14:30:10 +0200 Subject: NOTICIAS DE CORREOS: Recomendaciones Básicas para prevenir los Efectos del calor. Convocatoria de puestos. “

Ya le decimos al Director de Zona 6 ª lo que queremos: no son unas recomendaciones que vienen a destiempo, son unas medidas justas, en cuanto que igualan los derechos del personal de Correos con otras empresas públicas y con el resto de las administraciones:


REDUCIR A TODO EL PERSONAL DE CORREOS 30 MINUTOS, AHORA EN VERANO.

•Al mismo tiempo, hemos pedido al Servició de Prevención de Correos: que haga una evaluación de los riesgos del personal de distribución de Correos: por su exposición a los rayos solares y a las temperaturas extremas que en verano hay en el centro del dia, agravadas con el alargamiento del horario desde que se han suprimido las conducciones. Si a corto plazo no hay contestación del Servició de Prevención, el STAS-IV DE CORREOS acudira al amparo de la Inspección de Trabajo.

En julio pasado, STAS- Intersindical valenciana reclamó al Presidente de Correos: las 35 horas, de lunes a viernes, se aplicaran a todo el personal de Correos, y que sólo se abriera sábados en las oficinas tipo A, administraciones, centros comerciales, OPs, USEs y CTAS. Firmado el III Convenio y Acuerdo Funcionarial el 5 de abril, con la novedad de alargar la jornada del personal de distribución durante la semana para así no trabajar los sábados, llegando en muchos casos a terminar de trabajar a las 15:30 horas. Medida esta que ha creado un agravio comparativo entre el personal de oficinas y el personal de distribució.

•En Euskadi, los compañeros del LAB: han convocado huelga todos los sábados y en aquellas oficinas que se ha cerrado totalmente, no ha habido la más mínima queja de nuestros usuarios. L’STAS-IV DE CORREOS tiene la huelga abierta: todos los dias de la semana, todos los turnos del día en Castellón, València y Alicante.
•El mes de julio de 2011, el STAS-IV DE CORREOS, hemos iniciado una campanya de cara a la implantación en verano en Correos de una reducción horaria para el todo el personal, esperamos tu colaboración.