9 de desembre, s’han reunit la Comissió Negociadora IV Conveni


09 / 12 / 2015 | correus

                          En castellano en la derecha
urna

9 de desembre, s’han reunit la Comissió Negociadora IV Conveni

Diuen, diuen, diuen, ... i no paren d’enganyar, tan fàcil com directament: publicar la convocatòria de OCUPACIÓ i de les BASES de la CONVOCATÒRIA. Hui 9 de desembre, s’ha desenvolupat reunió de la Comissió Negociadora de l’IV Conveni Col•lectiu, quan només han d’aplicar el III Conveni.

Correus ha informat de l’autorització per part de l’organisme del Govern, encarregat d’això, de la posada en marxa de la convocatòria d’ocupació. Bla, bla, bla, ...:

Quant als llocs a cobrir, cap la possibilitat d’arribar al 100% de la taxa de reposició d’efectius de l’any 2014, garantit ja el 90%.
Pel que fa a les bases de la convocatòria, la data de referència dels mèrits seria el 31 de desembre i amb relació a l’antiguitat es tindrien en compte els 5 últims anys treballats.

I TANCAR LES BASES I PROCEDIR A la PUBLICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA ABANS DE FINALITZAR L’ANY EN CURS.

Després del diuen, diuen, diuen i el bla, bla, bla, ... RES, de RES, RES, ... son creïbles? o simplement és burlesca i desvergonyiment ??? EL 17 i EL 20 DE DESEMBRE LA RESPOSTA!

A Alacant VOTA STAS-IV: el 17D i el 20D vota contra les polítiques extractives, contra les polítiques del PP i els seus palmeros sindicals

9 de diciembre, se ha desarrollado reunión de la Comisión Negociadora

Dicen, dicen, dicen,… y no paran de engañar, tan fácil como directamente: publicar la convocatoria de EMPLEO y de las BASES de la CONVOCATORIA. Hoy 9 de diciembre, se ha desarrollado reunión de la Comisión Negociadora del IV Convenio Colectivo, cuando solo tienen que aplicar el III Convenio.

Correos ha informado de la autorización por parte del organismo del Gobierno, encargado de ello, de la puesta en marcha de la convocatoria de empleo. Bla, bla, bla,…:

En cuanto a los puestos a cubrir, cabe la posibilidad de alcanzar el 100 % de la tasa de reposición de efectivos del año 2014, garantizado ya el 90 %.
En lo concerniente a las bases de la convocatoria, la fecha de referencia de los méritos sería el 31 de diciembre y con relación a la antigüedad se tendrían en cuenta los 5 últimos años trabajados.

Y CERRAR LAS BASES Y PROCEDER A LA PUBLICACIÓN DE LA CONVOCATORIA ANTES DE FINALIZAR EL AÑO EN CURSO.

Después del dicen, dicen, dicen y el bla, bla, bla,… NADA,  de NADA, NADA,… ES CREÍBLE, SU BURLONA DESFACHATEZ??? EL 17 I EL 20 DE DICIEMBRE LA RESPUESTA!

En Alicante VOTA STAS-IV: el 17D i el 20D vota contra las políticas extractivas, contra las políticas del PP y sus palmeros sindicales

Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)