Manifestacions contra les retallades i la reforma laboral

Intersindical Valenciana us convida a participar en les manifestacions que hui recorreran els carrers de Castelló i de València per denunciar les retallades socials del govern, per tornar a rebutjar la reforma laboral i per afrontar la crisi amb una altra política econòmica i social.

09 / 07 / 2012 | Intersindical


El governs valencià i espanyol s'han dedicat els darrers mesos a aprovar reformes estructurals i decrets com la reforma laboral, el reial decret llei del copagament i de les retallades sanitàries, el reial decret Wert de retallades en educació, el decret llei Vela... Unes mesures, que unides al rescat de la banca espanyola, estan afectant molt negativament el conjunt de la població.
El sindicat crítica aquestes polítiques que suposen un empobriment de la població; la reducció o el repagament de les prestacions socials; la reducció de les partides pressupostàries destinades als serveis públics com la sanitat, l'educació o la dependència; la reducció salarial de les treballadores i els treballadors; l'augment de l'atur que afecta greument la gent jove, les persones immigrants i les dones o l'endeutament públic per pagar els excessos del sistema financer espanyol.
Enfront d'aquesta política que està fent pagar la crisi als sectors socials més febles, Intersindical Valenciana aposta per la mobilització social, contundent i prolongada en el temps que faça possible un canvi social i polític per fer efectives altres polítiques. Unes polítiques que beneficien la majoria de la població i les treballadores i treballadors, i no els especuladors i banquers. Els darrers dies hem vist que, malgrat el rescat de la banca espanyola o els resultats de les eleccions gregues, els especuladors i els organismes internacionals continuen pressionant els governs per obligar-los a aplicar més retallades com l'augment de l'IVA, la reducció de les prestacions per desocupació, la reducció salarial i l'acomiadament del personal de la funció pública o la reducció de les pensions.
Per tot açò, per donar continuïtat a la lluita i per afavorir unes mobilitzacions el més unitàries possible, que vagen en aquest camí de lluita i de resistència contra les polítiques antisocials practicades per Rajoy i Fabra, Intersindical Valenciana serà present en la manifestació de València amb un lema propi: “Davant la crisi, defensem els drets socials”.