FEDERACIÓ VALENCIANA DE MUNICIPIS I PROVÍNCIES: PLA DE FORMACIÓ

Informacions generals

FEDERACIÓ VALENCIANA DE MUNICIPIS I PROVÍNCIES: PLA DE FORMACIÓ

Accedeix al pla de formació fins al 30 de setembre.

Administrador Local

Dijous 13 juliol 2017 13:55 h

Estimat/da company/a:

Ja està penjat el nou pla de Formació Contínua 2017 a la web de de FVMP, et deixem un enllaç directe www.fvmp.es/formacion.

A la esquerra hi ha un menú, si fas Clic en PROGRAMACIÓ voràs totes les accions formatives, i si punxes en qualsevold’elles voràs tota la informació sobre la mateixa.

Quan tingues clar els cursos que t’interessen has d’anar a l’opció SOL·LICITUD; ací es poden donar 2 casos:

Si NO et vares donar d’alta l’any passat, NO ESCRIBES RES en la pantalla d’accés: simplement fes Clic en NO TINC COMPTE.
Una vegada dins, ompli tots els camps, selecciona els cursos en què estàs interessat i fes Clic en ENVIAR.

Si l’any passat et vares donar d’alta, escriu en la pantalla d’accés escriu la teua adreça electrònica, el teu DNI, i fes Clic en ENVIAR.
Una vegada dins voràs totes les teues dades. A soles has d’anar al al final, selecciona els cursos en què estàs interessat i fes Clic en ENVIAR.Recorda triar els cursos per ordre d’importància per a tú, PRIMER EL QUE MÉS T’IMPORTE, I AIXÍ FINS A 5.El termini per a enviar la sol·licitud finalitza el 30 de setembre de 2017.
Estimada/o compañera/o:

Ya esta colgado el nuevo plan de Formación Continua 2017 en la web de la FVMP, te dejamos un enlace directo: www.fvmp.es/formacion

A la izquierda hay un menú, si haces Clic en PROGRAMACION verás todas las acciones formativas, si pinchas en cualquiera de ellas verás toda la información sobre la misma.

Cuando tengas claro qué cursos te interesan debes ir a la opción SOLICITUD; aquí pueden darse 2 casos:

Si NO te diste de alta el año pasado , NO ESCRIBAS NADA en la pantalla de acceso: simplemente haz Clic en NO TENGO CUENTA.
Una vez dentro, rellenar todos los campos, selecciona los cursos en los que estás interesados y haz Clic en ENVIAR.

Si el año pasado te diste de alta, escribe en la pantalla de acceso tu email, tu DNI, y haz Clic en ENVIAR.
Una vez dentro verás todos tus datos. Sólo tiene que ir al final, seleccionar los cursos que desea hacer y darle a ENVIAR.Recuerda elegir los cursos por orden de importància para ti, PRIMERO EL QUE MÁS TE IMPORTE, Y ASÍ HASTA 5.El plazo para enviar la sol·licitud finaliza el 30 de septiembre de 2017.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

STAS GANA JUICIO AL IVASPE

08 octubre 2016 / 10:49 h